Středisko Bad Mitterndorf - Salzburgerland

Oblast takzvané Solné Komory (Tauplitz, Altaussee, Mrtvé hory) je jedna z nejstarších lyžařských oblastí Štýrska s velmi dobrými sněhovými podmínkami. Nabízí nejenom dobře upravované sjezdovky všech stupňů obtížnosti, ale má také co nabídnout běžkařům a turistům. V této oblasti se nachází tréninkový tábor běžkařů světového poháru. Běžkaři to mají kousek na ledovec Ramsau v lyžařské oblasti Dachstein Tauern Region. Zimní dovolená v této oblasti může zahrnovat i vycházky se sněžnicemi, projížďky na saních s koňským spřežením, jízdu na koni, návštěvu krytého bazénu, sauny, tenisových kurtů, masáže, návštěvu termálních lázní v Bad Aussee, ledovcové lezení, bobovou dráhu a sjezdy s pochodněmi. Turisté zde především obdivují jezero na náhorní planině Tauplitzalm a vodopád Tauplitz. Za shlédnutí stojí i ukázkový solný důl z 18. století.

900 - 2000 m
40 km
375 km
04:30

Hotel Kogler****

Hotel Kogler

Ubytování, strava, vybavení hotelu a relaxace

Čtyřhvězdičkový hotel Kogler je hotel s veškerým vyžitím. Pokoje jsou vybaveny vlastní sprchou nebo vanou, WC a satelitní TV. Stravování (polopenze): snídaně je formou bufetového stolu, bohatá večeře je o třech až čtyřech chodech včetně salátového bufetu (1x týdně je bufet s typickými rak. specialitami). Relaxace: velké wellness centrum s vířivkou, saunou, parní lázní a bazénem. Ceny jsou pouze orientační, přesnou kalkulaci Vám zpracujeme dle ročního období, délky pobytu a kvality konkrétního pokoje. www.hotelkogler.at

Orientační ceny s polopenzí

50-111 Euro, přesnou kalkulaci Vám zpracujeme dle ročního období, délky pobytu a kvality konkrétního apartmánu nebo pokoje.

Zpracovat nabídku