Středisko Waidring – Steinplatte

Skiareál Waidring - Steinplatte je spíše rodinným lyžařským areálem, ale jistě uspokojí i náročnější lyřaže a snowboardisty. Lyžuje se převážně na prostorných loukách s přehlednými a širokými sjezdovkami. Do lyžařského střediska je přístup jak lanovkou z Waidringu, tak i z německé strany kabinkovou lanovkou, která začíná nedaleko Reit im Winkl v osadě Seegatterl (asi 5 km od Reitu). Skibus mezi Reit im Winkl a Seegatterl jezdí v asi půlhodinových intervalech a je pro všechny cestující zdarma (i pro nelyžaře). Steinplatte disponuje sjezdovkami všech obtížností i tratí pro snowboardisty. Nejmírnější terény jsou na německé straně areálu v oblasti Winklmoosalm. Vede sem kabinová lanovka z Reit im Winkl. Přímo z vrcholu hory Steinplatte vedou zdejší nejnáročnější sjezdovky - dvě červené a jedna krátká boulová (černá). Níže v centru lyžařského areálu se lyžuje na rozlehlé pláni s mírnějšími širokými sjezdovkami. Skiareál je možné uměle zasněžovat, což spolu s výhodným severním sklonem většiny sjezdovek zaručuje dostatek sněhu až do jara. Na rakouské straně je velké bezplatné parkoviště ve Waidringu přímo u spodní stanice kabinkové lanovky, která vede na Steinplatte.

740 - 1860 m
158 km
450 km
05:30

Hotel Tasma***

Hotel Tasma

Ubytování, strava, vybavení hotelu a relaxace

Hotel Tasma se nachází v horském městečku Kirchdorf in Tyrol, v nadmořské výšce 800m, několik kilometrů od lanovek Kitzbuhel, Sankt Johan a Wilder Kaiser. Pokoje jsou vybaveny vlastní sprchou nebo vanou a WC, SAT-TV a částečně balkonem. Snídaně jsou formou bufetového stolu a večeře je možné si vybrat z několika možností. K dispozici sauna.

Orientační ceny s polopenzí

40-60 Euro, přesnou kalkulaci Vám zpracujeme dle ročního období, délky pobytu a kvality konkrétního apartmánu nebo pokoje.

Zpracovat nabídku