Středisko St. Jakob im Defereggental

Vysoké Jižní Taury leží ve východním Tyrolsku, jehož hlavním městem je Matrei a patří k alpským oblastem s nejjistější sněhovou pokrývkou, která snese i jarní lyžování. Údolí Defereggental je slepé nádherné údolí s nedotčenou přírodou. Není zde mnoho sjezdovek, ale o to kvalitnější jsou. Středisko je vhodné pro náročné lyžaře, ale i pro rodiny s dětmi. Nedaleko odtud se nacházejí lyžařské oblasti idylických lyžařských vesnic Virgen, Prägraten a obzvlášť Schmankerl, areál Kalsu na úpatí Grossglockneru a Matrei, která je centrum lyžařského střediska Goldried. Všechny nabízejí velkolepé panorama alpských třítisícovek. Svahy Kalsu nabízejí impozantní pohled na nejvyšší vrchol Rakouska Grossglockner (3798 m). Náročnější lyžaři mohou využít za příplatek na jednu permanentku lyžování na ledovci v Mölltalu nebo ve střediscích Heiligenblut, Leinzer Dolomiten, Pragraten, Kals, St. Jakob, Defereggental, Silian, Kartisch, Obertilliach a Ankogel. Celá oblast zahrnuje na jeden skipas až 240 km sjezdovek.

1500 - 2400 m
240 km
637 km
07:45

Hotel Alpenhof****

Hotel Alpenhof

Ubytování, strava, vybavení hotelu a relaxace

Hotel Alpenhof se nachází v horském údolí Defereggental, na okraji Sankt Jakobu, v nadmořské výšce 1400 m. Lyžování: hotel leží v blízkosti vleku a běžecké stopy, která vede celým údolím Defereggental. Pokoje jsou vybaveny vlastní sprchou nebo vanou, WC, satelitní TV a částečně balkónem. Stravování (polopenze): snídaně je formou bufetového stolu, večeře je dle vlastního výběru. Relaxace: velké wellness, bazén, sauna a parní lázeň, za poplatek jsou masáže. Ceny: přesnou kalkulaci Vám zpracujeme dle ročního období, délky pobytu a kvality konkrétního pokoje. www.hotelmitcharme.com/alpenhof

Orientační ceny s polopenzí

89-132 Euro, přesnou kalkulaci Vám zpracujeme dle ročního období, délky pobytu a kvality konkrétního apartmánu nebo pokoje.

Zpracovat nabídku