Středisko Obertauern

Obertauern je nejoblíbenější lyžařský region v Rakousku s největší zárukou sněhu v Evropě. Chtěli byste už sedět v lanovce nad sjezdovkami, zatímco na řadě míst zima na sebe ještě nechává čekat? Nebo se prohánět po upravených svazích, zatímco soused již seče trávník? Nekonečně dlouhé příjezdové cesty ke sjezdovce? Tak na to zapomeňte a pohodlně se posaďte! A sice do sedačkového vleku, hned vedle Vašeho hotelu. „Tady úplně nahoře“ je to možné! V lyžařském areálu Obertauern naleznete (ve výšce 1630 až 2313 m metrů nad mořem) perfektní přírodní sníh od konce listopadu do začátku května! Uprostřed nádherných salcburských horských velikánů na Vás čeká 1 kabinová lanovka, 19 sedačkových lanovek a 6 lyžařských vleků. A dále 100 km pohádkových sjezdovek pro lyžaře a 26 km běžeckých tratí. Po dni stráveném na lyžích si vychutnáte pohodlí moderního hotelu, zrelaxujete ve špičkových wellness a fitness centrech a užijete si pestrý noční život.

1750 - 2300 m
100 km
425 km
05:30

Hotel Winter***

Hotel Winter

Ubytování, strava, vybavení hotelu a relaxace

Rodinný hotel Winter leží přímo ve středisku Obertauern. Vybavení: hotelový bar s krbem. Pokoje jsou vybaveny vlastní sprchou, WC, satelitní TV a částečně balkónem. Ke každému pokoji je k dispozici jedno garážové stání. Stravování (polopenze): snídaně je formou bufetového stolu, večeře je dle vlastního výběru. Relaxace: sauna a parní lázeň. Ceny: přesnou kalkulaci Vám zpracujeme dle ročního období, délky pobytu a kvality konkrétního pokoje. www.obertauern.co.at

Orientační ceny s polopenzí

67-96 Euro, přesnou kalkulaci Vám zpracujeme dle ročního období, délky pobytu a kvality konkrétního apartmánu nebo pokoje.

Zpracovat nabídku