Středisko Heiligenblut

Heiligenblut (1301 m) leží na úpatí Großglockneru, nejvyšší hory Rakouska (3798 m), v nejvýše položené části Mölltalu a zároveň i v Národním parku Vysoké Taury. Tato oblast je dodnes považována za kolébku alpinismu. Vzhledem ke své výšce (od 1300 do 2900 m) a poloze, je zde zajištěna sněhová pokrývka až do konce jara. Jelikož je v zimě přilehlá ulice Großglockner-Hochalpenstrasse uzavřena, je toto alpské městečko zcela bez automobilové dopravy. Tato oblast je ideální dovolenkovou destinací jak pro lyžaře, tak i pro rodiny s dětmi. Vedle zábavy na sjezdovkách tu najdete (téměř) vše, počínaje krytým bazénem, přes sáňkařskou dráhu, kluziště, příjemné kavárny a restaurace, až po après ski bary a diskotéky. O zábavu pro děti je tu díky dětské školce Snowland nebo Bobo’S KinderClub také dobře postaráno. Turistické stezky lákají k romantickým procházkám.

1350 - 2900 m
55 km
568 km
07:30

Hotel Kärntnerhof****

Hotel Kärntnerhof

Ubytování, strava, vybavení hotelu a relaxace

Hotel Kärntnerhof se nachází v klidné části horského městečka Heiligenblut, pod nejvyšší horou Rakouska Grossglocknerem. Pokoje jsou vybaveny vlastní sprchou nebo vanou, WC, satelitní TV a částečně balkónem. Stravování (polopenze): snídaně je formou bufetového stolu, večeře je dle vlastního výběru. Relaxace: velké wellness, bazén, sauna a parní lázeň, za poplatek masáže. Ceny: přesnou kalkulaci Vám zpracujeme dle ročního období, délky pobytu a kvality konkrétního pokoje. www.hotel-kaerntnerhof.com

Orientační ceny s polopenzí

90-136 Euro, přesnou kalkulaci Vám zpracujeme dle ročního období, délky pobytu a kvality konkrétního apartmánu nebo pokoje.

Zpracovat nabídku